Timo
Haapa-
niemi
Timo
Haapa
niemi

Uudet sivut ja uusi aloitus blogin osalta

Hoplaa, siitä se sitten taas alkoi, toivottavasti antoisa ja opettavainen bloggaus! Pitkän pohdiskelun jälkeen on saatu väsättyä kasaan runko blogille ja pikku hiljaa kaikki alkaa olemaan valmista. Varmasti vielä uudistettujen sivujen osalta tulee vastaan vielä bugeja ja skaalautuvuus ongelmia, mutta näitä korjataan vastaantullessa.

Blogissa tullaan käsittelemään nuoren miehen elämää yrittäjänä, normaalina nuorena miehenä ja kaikkea siltä väliltä. Tekstit tulee olemaan allekirjoittaneen henkilökohtaisia mielipiteitä lisättynä pienellä huumorilla. Toivottavasti pystyn vastaamaan niihin kysymyksiin, joita minulle on kohdistettu lyhyen yrittäjäurani aikana sekä jakamaan tietoa niin hyvistä kuin huonoisto puolista valitsemallani tiellä. Lisäksi on tulossa myös videomateriaalia ja muutamia yhteistyöhankkeita, joten kannattaa pysyä mukana :). Parhaiten blogin päivityksistä pääsee mukaan kun nappaa seurantaan Instagramissa tilin @Huapaniemi.

Paljon on lyhyessä ajassa koettu ja paljon opittu, joten annettavaa riitttää. Se ketä täällä sitten kirjoittelee niin helpoiten pääsee tutustumaan tästä linkistä. Pelkkä höpinää ja puhinaa yrittäjyydestä blogi ei tule olemaan vaan lisätään sopivassa mittakaavassa kaikkea arjen iloista ja haasteista. Tervetuloa seuraamaan!

Terveisin, Timo

 

 

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.