Timo
Haapa-
niemi
Timo
Haapa
niemi

Kiitos, hyvää kuuluu.

2018 ajattelin, että blogin kirjoitus on hyvä tapa kehittää omaa ulosantia ja samalla pitää julkista päiväkirjaa. No, kuten normaalisti ajatus oli hyvä, mutta toteutus ei. Kun on liian monta asiaa työnalla ja liian vähän tunteja vuorokaudessa niin eihän siitä mitään tule. Ehkä 2019 tuo poikkeuksen tähän, katsotaan.

Ei sinänsä vuosi 2019 yhtään helpompi tule olemaan, mutta kyse on kuitenkin loppu peleissä oman kalenterin järjestämisessä. Kaikkiin kissanristiäisiin ei tarvitse osallistua, eikä kannata. Oma ulosanti ei ole kehittynyt ainakaan kirjoittamisen osalta, joten kokeillaan vuonna 2019 uudella menestyksellä. Vuoteen 2018 mahtui paljon, henkilökohtaisesti sekä yrityksen kannalta. Markkinoiden avaaminen Yhdysvaltoihin, tien päällä viisi kuukautta vuodesta, rahoituskierroksen läpi vienti, epäonnistunut tuotekehitysprojekti, bisneksen uudelleen innovointi ja leikkauspöytä.

Caddieye-palvelu on saanut uudet suuntaviivat ja tiimi on uudistunut. Luvassa rahoituskierros ja uuden palvelun kansainvälinen julkaisu. Tältä osin siis vauhdikas vuosi tulossa. Toivottavasti kesään mahtuu matkailua Amerikassa ja Euroopassa. Se on merkki siitä, että vetoa on ja kannattaa välillä stressata työasioista. Tärkein oppini viime vuodelta yrityksen kannalta on se, että pitää olla siellä missä asiakkaat. Meidän tapauksessa siis Yhdysvalloissa.

Toimikoon tämä introna uudelle alulle blogin osalta, ja vuodelle 2019. Olen asettanut kunniahimoisen tavoitteen sivustolle, yksi kirjoitus viikossa. Sisältöä tulossa Piilaakson ihmeellisestä maailmasta ja kansainvälisen tiimin rakentamisesta. www.caddieye.com sivujen kautta voi mitä me tehdään ja millaisella tiimillä.

Välillä on hyvä käydä kotimaan rajojen ulkopuolella katsomassa miten maailma pyörii ja hakemassa buustia omaan tekemiseen.

Tsemppiä loskapaskaan!

Timo

https://www.linkedin.com/in/timohaapaniemi/

https://www.instagram.com/huapaniemi/

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.